Fehér falfestékhez mennyi színező?
Figyelt kérdés
Festeni szeretnénk a szobát és fehér falfestékhez keressek színezőt. Kb 6-10 l festékhez mennyi színezőre lenne szükség, hogy szép színt adjon? Narancs sárga vagy almazöld színekben gondolkozom elsősorban. Mindenképpen színező kell, mert a másik szobáról kimaradó fehér festéket használjuk fel.2015. júl. 5. 14:54
1/3 Adam_Hack válasza:
Festő vagyok. Nem lesz olyan élénk, mit pl egy platinum eleve színes festénk, ha szíezővel dolgozol. Kérdezd meg az üzletben, mert többféle színezőpaszta létezik, attol is függ mekkora tubusban van, és milyen fajta, most én hiába mondom vakon neked, hogy mondjuk 2 db...
2/3 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a kiválasztott szín egy jóval sötétebb árnyalatából vettem egy dobozzal, és kevertem a fehérhez.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. júl. 6. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!