Tesco, Héra, Alpina fafestékek között mi a különbség?
Sziasztok!
Ki szeretném majd festeni a szobám.Érdekelne,hogy az 1000 Ft-os Tesco-s 12L-es és,az 5800 Ft-os Héra 15L-es és,a 2800 Ft-os Alpina 14L-es falfestékek között mi a különbség ?
Valamint egy 22 m2-es szobához hány L falfesték kellene,hogyha azt színezni szeretném a festéket ?
Köszönöm
Régen én is ezekkel az olcsó vacakokkal festettem, úgy voltam vele jó hogy olcsó, de rájöttem még anyagilag se éri meg.
Amikor a sajátmárkás festékkel 6 -dik alkalommal festettem már egy szobát és még mindig nem fedte be akkor a pokolba kívántam.
Legutóbb vettem polifarbe platinum festéket, a vicc hogy ugyanakkora felületre nem 16 liter kell, hanem kb. kettő :) Van amikor egyetlen egyszer elég vele végig gurítani, nem csöpög, jól takar, jó minőségű fedést ad.
Eleve színezetten árulják nem kell a szinezővel lutrizni, mert főleg az olcsó festék olcsó színező párosítás tud meglepetést okozni. Pl. világosbarna helyett a hálószobánk így lett rózsaszín :)
Amúgy a héra jobb mint a teszkós, az alpinát nem ismerem, de ár és kiszerelés alapján az is valamilyen híg vacak, de van a hérának is prémium festéke az még jobb, vagy dulux, illetve van még pár. Sok munkától meg bosszúságtól meg tudja kímélni magát az ember ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!