Apám úgy döntött, hogy ő fogja kifesteni a lakást, mert valahol azt hallotta, hogy 100. 000Ft/szoba lenne a festő. Most mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
16F. Tegnap kezdte a festést az én szobámmal. Elvileg ma fogja a második réteget festeni. Most olyan, hogy valahol sötétebb, valahol világosabb. Azért az én szobámmal kezdtük, mert elvileg az a legkoszosabb. Nemrég nagyon allergiás voltam, és a falat alvás közben kb 1 héten át letüsszögtem, és nem nagyon jött le. Anyám szerint csak az a fontos, hogy ne lrgyen koszos a fal, de nekem így nem tetszik a festés. Olyan ronda. De apámat se akarom megbántani. És a radiátor mögött se akarják kifesteni, mert "az nem látszik". De engem idegesítene, hogy ott teljesen más színű.2015. jún. 25. 14:55
11/13 anonim válasza:
Ez a Poli farbe nálunk is ijesztő volt előszőr, iszonyú foltos volt, de a második réteg után nagyon szép lett.
12/13 anonim válasza:
Én ajtót, ablakot szoktam festeni, azt is kétszer kell. De előbb le kell drótkefézni, aztán glettelni, végül festeni.
13/13 anonim válasza:
Lehet hogy nem aktuális de ingyen ad árajánlatot bármelyik festő.
Egy nagyobb szoba kifestése 50ből kijön anyaggal, munkadíjjal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!