Mennyibe kerül kb. egy split klíma bekötése?
Figyelt kérdés
- bent falba kell vésni a vezetékeket (por, kosz nem számít, szét van verve a lakás)
- bent kb. 5 méter futna+falvastagság+kint kb. 1-2 méter
2015. jún. 2. 18:47
1/3 anonim válasza:
Olyan 50 ezerért hirdeti magát mindenki . Ebbe van a feltöltő gáz a munkadíj és x méter cső ha kell. Ezen felül pedig méterenkén megadják mennyi a plusz költség.
2/3 anonim válasza:
Igaz nem értem mi futna bent 5 métert kint meg 1-2-őt. A villany kábel vagy réz cső? Ha villany akkor bele fér ha cső valahova akkor az 50 feletti költség is lehet. attól függ az 50 ezerbe mit vállalnak. Meg hát nézelődj a neten ki mit mennyiért vállal és mi tartozik bele egy fix árba. Nekem 45 ezer volt semmi extra nem volt benne.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen!
2015. jún. 4. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!