Ismersz hőszigetelésben megbízható embert/céget referenciával (külső homlokzati lenne)? Kérem olyan írjon aki csináltatott is ilyet magának és ismeri a kivitelezőt.
Azt gondoltam a fenti feladat nem lesz túl nehéz. Aztán úgy tűnik, mégsem. Van már pár ajánlatunk, de volt aki hihetetlenül olcsón csinálná, szinte ingyen. Na nem. A második úrról kiderült (kicsi a világ), hogy sosem csinált még dryvitolást vagy hőszigetelést, hetek óta küldi a referenciáit... Aztán volt aki megbízható és garanciát is vállal+sok referencia, de ő pl négyzetméterenként 1800ft- ért állványoz (guglizás után kicsit sonak tűnik), olyan helyre is felszámolta, ahol földszinti erkély miatt összesen 2,8 méter a magasság. A bak szerinte oda sem elég... Aztán egy helyi vállalkozó adott olyan ajánlatot, ahol 8900Ft/m2 csak a munkadíja a szigetelésnek ... :D
Nem vagyok Olcsó János, egyszer akarom megcsináltatni, de értelmesen, mert milliókról van szó, de sajnos milliomos sem vagyok.
Austrotherm 10cm hőszigetelővel, és Caparol segédanyagokkal dolgozott, párkány cserékkel, eresz csatorna kiemelésekkel, indító profilokkal, élvédőkkel.
Részben régi építésű családi ház.
A régi építésű részt gyönyörűen síkba hozták, úgy hogy az is újnak néz ki.
Ragasztó anyagból több fogyott mint a gyárilag megadott mennyiség, de körbe kenték a lapokat, és pogácsákat is raktak rá.
Anyagár: kb. 4000-4500 Ft/m2 körül állt meg.
Állványozás: 1300 Ft/m2 + 20 ft/nap/m2 rendelkezésre tartás.
Munkadíj: kb. 4000-5000 Ft/m2 re adódott.
Kivitelezői nyilatkozatot adott, energia tanúsítványhoz.
Varga János 30/943-5667
Alapos, korrekt és nagyon igényes munkát végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!