Ha panel társasházban a vízvezető főcsapból csöpög a víz, az t ugye a vízművek intézi, nem az én költségem?
belül van
igen nyit zár a csap
és a csapról csöpög a víz
*vagy előtte kötök biztosítást...utána jelentem..
milyen ötletek vannak még?
Mellékmérő óra előtt lévő golyóscsap általában a társasház tulajdona,és ha rossz akkor a társasház cseréli Beszélj a közös képviselővel.
De!
ha csak 1-1 csepp a probléma(NEM zár jól) ..nem fogja lecserélni a közös képviselő neked,mert sokszor problémás maga a víz zárás,illetve az utána lévő már be-levegősödött vízrendszer gondokat okozhat a melegvíz ellátásban.
Szóval lehet hogy elhajt,azzal az indokkal hogy szerelhetőség meg van,attól hogy csöpög.
Ha a záró tengelyéből ÁLLANDÓAN csöpög, akkor cserélni kell,nincs mese..a ház költségére.
a közös képviselőnk mindenkit elhajt mindennel,hogy az ő költsége, csináltassa meg
(múltkor rossz,nem működő kaputelefont tettek fel, arra hivatkozva hogy későn szóltam csináljam meg én..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!