Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha panel társasházban a...

Ha panel társasházban a vízvezető főcsapból csöpög a víz, az t ugye a vízművek intézi, nem az én költségem?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
A csap az nem vezet, hanem nyit-zár. Ha a Te lakásodon kívül van, akkor a társasházi közös tulajdonban van.
2015. ápr. 3. 13:28
 2/9 A kérdező kommentje:

belül van

igen nyit zár a csap

és a csapról csöpög a víz

2015. ápr. 3. 13:29
 3/9 A kérdező kommentje:
nem tudom bemenjek e a vízműhöz, csak mert nekem nincs erre keretem, ha más nem évekig feltörlöm a fürdőszobai tócsát
2015. ápr. 3. 13:29
 4/9 A kérdező kommentje:

*vagy előtte kötök biztosítást...utána jelentem..

milyen ötletek vannak még?

2015. ápr. 3. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Jelentsd a házkezelőnek, az az ő gondja (bár a te problémád). A javítás a közös költségből fizetendő.
2015. ápr. 3. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Mellékmérő óra előtt lévő golyóscsap általában a társasház tulajdona,és ha rossz akkor a társasház cseréli Beszélj a közös képviselővel.

De!

ha csak 1-1 csepp a probléma(NEM zár jól) ..nem fogja lecserélni a közös képviselő neked,mert sokszor problémás maga a víz zárás,illetve az utána lévő már be-levegősödött vízrendszer gondokat okozhat a melegvíz ellátásban.

Szóval lehet hogy elhajt,azzal az indokkal hogy szerelhetőség meg van,attól hogy csöpög.

Ha a záró tengelyéből ÁLLANDÓAN csöpög, akkor cserélni kell,nincs mese..a ház költségére.

2015. ápr. 3. 15:44
 7/9 A kérdező kommentje:

a közös képviselőnk mindenkit elhajt mindennel,hogy az ő költsége, csináltassa meg

(múltkor rossz,nem működő kaputelefont tettek fel, arra hivatkozva hogy későn szóltam csináljam meg én..)

2015. ápr. 3. 18:35
 8/9 A kérdező kommentje:
szóval a vízműhöz hiába mennék?
2015. ápr. 3. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha névtelenül betelefonálsz, egy kérdést megér... Úgy se tudják, honnan jött a hívás. :)
2015. ápr. 7. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!