Baj-e ha a 3/4 réz fűtéscsövet jól bevakolják a falba?
Figyelt kérdés
Ilyet javítottam tegnap, a sarokban a könyökök középen szétrepedtek, mitől van ez ha nem fagyott el, mivel járatták télen a církót egy egyébként nem lakott lakásban?? Nehéz javítani nem lehet hozzáférni.2015. márc. 15. 15:43
1/4 Vikike0722 válasza:
Szerintem nem baj de ezt csak apa mondja nem biztos hogy jol tudja apa
2/4 anonim válasza:
lehet anyaghiba. A toldós csöveket nem igazán szokták vakolni pont a hibák miatt
3/4 anonim válasza:
Ha nem tettek rá szigetelést, akkor eléggé nagyon, és nem annyira a veszteség miatt, hanem mert nem tud hőtágulni hova, pedig erős igénye van rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt a filcet rátekerték, nagyon leszigetelték, és úgy bevakolták hogy alig tudtam kivésni...és mégis szétrepedt a cső; a 4000 forintos Degofit folyatóval próbálom megforrasztani, de nem nagyon foglya meg a régi csövet.
2015. márc. 17. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!