Gipszkartonos borítású tetőtérbe lehet feltenni mintás tapétát?
Figyelt kérdés
Nem tetszik a kórházi fehérség, de így vettük.2015. márc. 14. 15:14
1/6 anonim válasza:
Olcsóbb ha fested! egyébként lehet!
2/6 A kérdező kommentje:
Mivel nincs nyílt lángú fűtés (radiátorok vannak), szerintem szebb lenne valamilyen szép mintás tapéta. Ha lehet, a párom kiszámolja, mennyi kell, én meg felteszem (már csináltam ilyet).
2015. márc. 14. 15:21
3/6 anonim válasza:
Lehet. Ha rendesen meg van csinálva a bandázsolás, és az élvédőzés.
4/6 anonim válasza:
Lehet, de a 45 fokos résznél összenyomja a térérzetet ha nagy a minta. Leáztatni azonban majd rosz lesz 10 év múlva, mert a normál giszkarton papírja is sérülhet ha erős a ragasztó.
5/6 A kérdező kommentje:
Csak az egyik fal ferde, a többi nem. Aprómintás tapéta jó lesz?
2015. márc. 14. 18:22
6/6 anonim válasza:
Azt ne felejtsd el, hogy gipszkartonról nem lehet leszedni a tapétát! (Vagy jön a gipszkarton is.)
Jobban jársz, ha gletteled, fested. Aztán olyan mintát festesz rá, vagy veszel falmatricát, amilyet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!