Mennyi időre szól a gipszkarton fal?
Mi zajlik a fal mögött az évek során?
Milyen hátrányai vannak a gipszkartonnak?
Milyen módon fog tönkremenni és utána mi következik,egy újabb gipszkarton fal?
Ha megsérül a fal - például beszakad - akkor milyen módon lehet javítani?
Az én házamban az öreg falak elé húztak gipszkarton falalkat még mielőtt én megvettem volna.Gondolom nagyon rossz állapotban voltak az eredeti falak és ahelyett,hogy azokat javítgatták volna ezt a megoldást választották.
Most kívül belül olyan a ház mintha teljesen új lenne,arra irányult a kérdésem,hogy valamikor a jövőben szembesülnöm kell-e majd az öreg házakra leselkedő veszélyekkel vagy tényleg tekinthetek rá úgy mint egy új lakásra?
Ha ez megtörténik nem lehet a biztosítóval kifizettetni a javítás költségeit?
Mi a helyzet akkor ha a két fal közötti részt kitöltötték valamilyen szigetelő anyaggal?
A biztosítóval kifizettetni a javítás költségeit?
Hogyan?
Mit mondasz majd nekik?
Hogy át lettél dobva, és a ház úgy nézett ki mintha új lenne, és emiatt te is átdobtad a biztosítót, mert ők az elmondottak alapján állapították meg a biztosítási díjat. De a valóság az, hogy a látszat illúzió, az újnak kinéző fal csak gipszkarton, ami egy olyan világot fed, aminek a rendbehozatala milliókba fog kerülni. Na ezekbe a milliókba tessék beszállni tisztelt biztosító...
Ha a vásárlást megelőzően teszel fel kérdéseket itt, akkor lebeszéltünk volna ennek a hamisított háznak a megvételéről.
Mostmár ezt nem tudjuk megtenni, de arra biztatunk, hogy egy két helyen (mondjuk ne a nappali legfeltűnőbb helyén, de a fürdőszobában, és még egy referenciának kinézett helyen meg kellene bontani a gipszkartont és mögé nézni, hogy mit rejt. Akár egy mini kamerával, több kis lyukon keresztül - egy endoszkóp jellegű eszközzel [link]
Mert ez most csak fantáziálás, és neked a bizonyosság kellene. Hogy minden oké a gipszkarton mögötti világban, vagy vastagon áll a penész, és omlik a máladozó salétromos fal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!