Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hol tudnék venni két db...

Hol tudnék venni két db vasuti betonaljat? Budapesti vagyok.

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem is olyan rég a bkv még árult. Keresd meg őket, hátha.
2015. jan. 26. 17:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Hároson ott vannak fel tornyozva hegyekben. Menny el este aztán dobj be kettőt a kocsiba.
2015. febr. 28. 18:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Magyarul menj-nek írjuk, de sebaj. Amúgy 250-300 kiló darabja, aligha dobja be a kocsi hátuljaba...
2015. febr. 28. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:

tegnap 20:04

Köszönöm a nyelvtani helyreigazítást!

Én se úgy gondoltam, hogy egyedül menjen (most jól írtam?!) és egy kisbusz hátuljába simán be lehet rakni.

2015. márc. 1. 12:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Jól írtad igen.

Amúgy üzemi körülmények között 6 ember emeli, és viszi arrébb, kétlem, hogy platóra fel tudnák 6-an emelni. De hajrá.

Természetesen a büntetőjogi következményekkel számolni kell, 2 betonalj értéke már bőven bűncselekmény kategória :)

2015. márc. 1. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is csak poénból írtam, hogy menjenek oda és lopják el. De egyben a kérdésre is válaszoltam mert ott van. Egyébként ha oda megy, és van ott valaki illetékes akár még lehet, hogy boltolni is lehet vele. :-)
2015. márc. 1. 13:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Előbb kitérképezem, mert pestiek vagyunk, és nem tudom hol van a hely, amit irtatok.
2015. márc. 2. 09:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Felesleges útnak indulni is, odaadni nem fogják, ellopni bűncselekmény továbbra is.
2015. márc. 2. 10:19
 9/13 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt, hol tudnék venni, és nem lopni.... miért gondolod, hogy Neked kell jóra inteni engem?
2015. márc. 2. 12:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert válaszoltam egy korabbi lopásra buzdító hozzászólásra amire ráadásul pozitívan reagáltál, még ha most ki is kéred magadnak...
2015. márc. 2. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!