Panelban felső szomszéd ellen milyen jó megoldással lehet védekezni?
Testzajokra gondolok főleg:
kutyaszaladgálás, nagyon durva körömkopogás-felkelünk rá, léptek dübörgése, porszívózás, mosógép, stb.
Köszönöm
1.) Nem költözni panelba (engem a gondolatától is hideg ráz, és pont ezek miatt amiket írtál!)
2.) Beszélni a felső szomszéddal.. bár nem hiszem hogy megválik a kutyától, de hátha lerakna szőnyegeket esetleg, és ne mosson késő este, ne porszívózzon éjszaka.
3.) Szigetelés a plafonra - bár viszonylag drága és nem 100%-os a hatása.
4.) Költözés vagy téglába, vagy legfelső panel emeletre.
Nekem is ez a bajom, felmentem szólni nekik. Nem hiszem hogy sokat használt...bár itt nem kutya van hanem gyerekek. Múltkor teli torokból énekelték fel az egész daloskönyvet ezzel kísérve a wc-ésemet...
Közben az a legviccesebb, hogy azt mondják mi dübögünk meg zajongunk, bulizunk, dorbézolunk...amikor a leghangosabb tevékenységünk ágyban fekve normális hangerőn Dallast nézni...
Az a gond sokan társasházban linóleum, parketta, padlószőnyeg helyett, padlóburkolatot raknak le. Azért mert az milyen szép, olcsó, és könnyen takarítható.
Azt nem nézik, hogy a zajoktól az alsó szomszéd meghülyül.
Semmit nem tudsz, elköltözni. Vagy jól megverni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!