Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy átlag 1,5 vagy 2 szobás...

Egy átlag 1,5 vagy 2 szobás lakásnak mennyi be kerül a festése és mázolása? Ha időtartamot is írnak azt megköszönöm! Felmerülő problémák, határidők, járadék minden érdekelne! Köszönöm ha válaszol!

Figyelt kérdés

2015. jan. 3. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én egy kis faluban lakom, de itt is elszaladt a ló a szakikkal.Bármilyen hétvégi szakembert igénylő munka van 3 napra elkérnek 50-60 e Ft-ot. S ez még az alja.
2015. jan. 4. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
te nyóckeres gyerek lennél, aki egy Tisza parti városban lakik éppen? az tuti, h nagy poén lesz a másik oldalon, ha felismertelek az írásodról. :D ezen be fog sz**ni mindenki. :DDD
2015. jan. 4. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:

egyébként a 1,5 vagy 2 szobás lakást hogy képzeljük el, hány m2, panel esetleg? s most ez a festés-mázolás 1,5 vagy 2 szobára vonatkozott, vagy a lakás többi részére is?

sztem úgy már lehetséges a korábbi nagy összeg a festési felület nagyságától, ez esetben tényleg hülyeséget is írhattam.

2015. jan. 4. 14:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Nővéreméknek most festették a garzonjukat, 40nm 1szoba, konyha étkezővel, fürdő, kamra. 70e+anyagköltség, és így még olcsón megúszták. Megyeszékhely.
2015. jan. 4. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:
#12 ha róllam lenne szó-nem nyert! :D nem kell besza**ni!
2015. jan. 4. 21:42
 16/19 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók nem szeretném ha vitatkozás lenne a vége a kérdésnek bár örülök hogy megosztott nézeteket. Teljes festés és mázolásra értem a kérdést és köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 4. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:

Pedig sztem a vita jó dolog, csak nem szabad, h eldurvuljon, vagy elfajuljon szitkozódásba. :)

15#: akkor se kaksiztam volna be, csak nagyon olyan a stílusod, mint annak, akire gondoltam, bár ezek a festők mind egyformán nagy arcoskodók. :DDD

2015. jan. 4. 22:17
 18/19 anonim ***** válasza:
#17. tudtad, hogy mindenkinek van 1 hasonmása?? Nos, lehet Én vagyok az az 1! :wave:
2015. jan. 4. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Hülye festők! :D Mind egyformák. :P Hitler is szobafestő volt, csak ti remélem, h most ezért nem irtjátok ki a magyarokat, mert beszóltam nektek. :D
2015. jan. 5. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!