Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mi lehet a gond a fűtéssel?

Mi lehet a gond a fűtéssel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a nagy problémánk akadt hogy már 2-3 napja a fűtés szivattyú nem forgatja meg a vizet.3 db radiátort ami a legmesszebb van csak benyomja a vizet de vissza mát nem jön az a víz és csak a radiátorok felét melegíti fel,de a visszafelw vezető csövön semmi se iön. Nem.lehet levegős,vagy nem az a gond mert azt már többszőr is levegőztettünk. Nem melegedik a lakás 20foknál többre. Mi lehet a gond??

2015. jan. 2. 22:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönjük mindenkinek.
2015. jan. 3. 17:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha a radiátor teteje meleg, az alja hideg, az arra utal, hogy a keringés sebessége lassú.

Ennek oka valószínű a dugulás. Radiátor leszerelés után először a csöveket nyomassátok át hálózati víz nyomással, aztán a radiátort sem árt kicsit átnyomatni.

Amint leszerelitek, szerintem látszani fog a szemét.

Érdekes, hogy ezt egy vízvezeték szerelő nem tudja, én is magam jöttem rá, hasonló problémánál, a vízszerelő meg beszélt itt mindenfélét csak ezt nem.

2015. jan. 3. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja és nem csak a problémás csöveket és radiátort, hanem az összeset, osztó-gyűjtőt sem árt szétkapni, az is tele lehet...

Vagyis az egész rendszert.

2015. jan. 3. 23:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Ő is gondolt erre,csak nem volt megfelelő az idő rá,valamint egy kifejezetten fűtéssel foglalkozó szakember azt mondta hogy a dugulást csak tavasszal érdemes megcsinálni,mert addig nem jó az idő,nem tudom miért.

Jelenleg a 3 rosszból 1-et leállítottunk,így a másik kettő viszonylag jó,olyan 70%-os teljesítményt nyujtanak.

2015. jan. 4. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!