Mi lehet a gond a fűtéssel?

Ha a radiátor teteje meleg, az alja hideg, az arra utal, hogy a keringés sebessége lassú.
Ennek oka valószínű a dugulás. Radiátor leszerelés után először a csöveket nyomassátok át hálózati víz nyomással, aztán a radiátort sem árt kicsit átnyomatni.
Amint leszerelitek, szerintem látszani fog a szemét.
Érdekes, hogy ezt egy vízvezeték szerelő nem tudja, én is magam jöttem rá, hasonló problémánál, a vízszerelő meg beszélt itt mindenfélét csak ezt nem.

Ja és nem csak a problémás csöveket és radiátort, hanem az összeset, osztó-gyűjtőt sem árt szétkapni, az is tele lehet...
Vagyis az egész rendszert.
Ő is gondolt erre,csak nem volt megfelelő az idő rá,valamint egy kifejezetten fűtéssel foglalkozó szakember azt mondta hogy a dugulást csak tavasszal érdemes megcsinálni,mert addig nem jó az idő,nem tudom miért.
Jelenleg a 3 rosszból 1-et leállítottunk,így a másik kettő viszonylag jó,olyan 70%-os teljesítményt nyujtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!