Fém mosdókagyló lakásban?
Eljött a pillanat,hogy fel kell újítani a fürdőszobát arra gondoltam,hogy rozsdamentes fém mosdókagylót építek be a mosdószekrényre.
Igazából megtetszett és talán tartósabb mint a porcelán.
Szerintetek jól fog kinézni?
Én még porcelánból sem láttam olyat, ami szétrozsdásodott vagy megrágta a szú. :) Tehát a tartósság nem különösebben szempont.
Nekem annyira nem tetszik, de ha neked igen, akkor hajrá.
Akkor viszont a többi fürdőszobai dolog is ilyen ipari kinézetű legyen, az egységes látvány miatt. Pl. fém piperepolc, szappantartó, wc-papírtartó, zuhanyfüggönytartó, inox csaptelepek.
Ó, hát azért nem mindennapos dolog, hogy kombinált fogóval kézilabdáztok a fürdőszobában.
Meg ha netán megint eltörik, akkor a fém mosdókagyló árán veszel 5 porcelánt, és mindig kihajítod a régit, mikor már nagyon piszkos lesz...
Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet a bátyám autószerelő,így elég gyakran van a mosdóban szerszámok.Legutoljára is összevissza karistolta velük a porcelánt.
Ezért is jutottam arra,hogy jó elég mostantól fém mosdókagylónk lesz.
Gyönyörű rozsdamentes mosdókat kapni..csak győzz válogatni..
jól mutat, csak az odaillőt kell kiválasztani.Egyébként örök darab.
A bratyód meg járjon a kertvégébe, és mosakodjon lavórban.
Köszönöm az eddigi válaszokat,igazság szerint vettem egy porcelán mosdókagylót.Kihagyhatatlan vétel volt.Egy nagy barkács áruházban utolsó,minta darabként(1500ft-ra le volt akciózva)
Karcmentes szép állapotú.Annyi,hogy a dobozát nemtudták adni hozzá mivel minta volt.Viszont aranyosak voltak az eladók és kérés nélkül lefóliázták.
Azóta be is építettem és szerencsére tökéletesen passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!