A felújítás a hobbim, mit lehet kezdeni ha?
Figyelt kérdés
Üdv, rendszeresen veszek tárgyakat amik egy kis munkára szorulnak, és kikupálom őket, de elfogyott a helyem, ezért olyan régi dolgokat keresnék, amiktől megválhatok ha elkészültem velük, nem fontos hogy haszonnal, de az eredeti árért mondjuk gyorsan kelljen el. Főleg fával, bútorokkal, elektronikai dolgokkal foglalkoztam eddig, de bármire nyitott vagyok, mit tudnék úgy felújítani, hogy ne itthon álljon?2014. dec. 21. 21:11
1/8 anonim válasza:
Ekkora értelmetlenséget! ha nincs helyed akkor ugyan mit tudnál felújítani? Teljesen értelmetlen a kérdés!
2/8 anonim válasza:
na te pont jo volnal nalunk,foleg ha nagyobb barkacsmunkat is szeretsz csinalgatni,allandoan letorik valami.hol laksz?
3/8 A kérdező kommentje:
Volt helyem, de már nincs. Ezt jelenti az elfogyott...
2014. dec. 21. 21:52
4/8 anonim válasza:
Akkor azokat add el először amitől "nincs helyed".
Azután meg kezdheted elölről.
5/8 anonim válasza:
Tedd fel a felújított dolgaidat a Vaterára. Ha megismernek és felfut az üzleted, szerintem bőven haszonnal tudod értékesíteni a cuccaidat. Én éppen böte vagyok az ilyenekhez, és készen veszem. Több eladónak törzsvásárlója vagyok, aki szerintem komplett hagyatékokat vásárol meg, kisöpri a padlásokat, és aztán egy alapos tisztítás, és kis restauráció után 1 Ft-os aukción árulja ezeket. És a régi szódásüvegek, vagy thonet székek stb. esetén csillagászati összegekig megy a licit... Nem debreceni vagy véletlenül?
6/8 anonim válasza:
Nem igazán értem a problémát.
A kérdező a "ne álljon itthon"-ra szeretne megoldást találni? Én azt gondoltam eddig, hogy ez olyan magától értetődő dolog.
- odaadni valakinek
- eladni
- kidobni
- helyet keresni, elrakni
kihagytam vmit?
7/8 anonim válasza:
Nézd, #6-os, mindenkinek vannak mániái. Az övé a felújítás. A többihez nincs érzéke. Nekem is vannak mániáim, és a kapcsolódó dolgokhoz én sem értek. Pedig józan paraszti ésszel lehetne tovább gondolni a dolgokat. Egyik mániám például az őszibarack termesztés. De ha túltermelésem van, és a családból már mindenkit elláttam, meg a kollégáimat is, akkor a szomszédoknak ajándékozom a felesleget, néha komplett ládányi mennyiségeket, ők is gyakran tele vannak vele és teszik a cefrébe...
8/8 anonim válasza:
Szia Haver!
Én ezt csinálom, ajánlom neked is:
Vegyél betonkeverőt és újítsd fel és add el. Óriási kereslet van rá, ugyanakkor könnyen elromlik és drága.
10-15 ezerért megveszem, kicserélem a csapágyat benne, a betonmaradványokat lekaparom és lefestem, és 26ért meghirdetem és elviszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!