Injektálásos falszigetelést ki alkalmazott már régi, szigeteletlen falon?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízható és kinek hogy vált be?
A válaszokat előre is köszönöm.
2014. nov. 20. 23:34
1/5 anonim válasza:
én felújításkor alkalmaztam
már nem emlékszem az anyag nevére, valami német volt
fontos hogy jó anyag legyen, sok vacakot kapni ami nem csinál semmit
10 centinként fúrtak be és nyomták tele, elég jól sikerült, érdemes kipróbálni, a másik megoldás hogy lemezt préselnek a falba, ez nekem annyira nem tetszett
2/5 anonim válasza:
A szomszédom fizetett ki egy vagyont a furkálásra, de nem lett jó!
A lemezes a tuti!!
3/5 lalalalalalala és la válasza:
Bár csinálni még nem csináltam, de sok a hibalehetőség. Inkább aláfalazás, fűrészelés esetleg acéllemez beütése. Az aláfalazás a legmacerádabb, de ott nincs hiba , ha jó a mestered.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben.
2014. nov. 22. 11:12
5/5 anonim válasza:
injektálásrqa nagyon oda kell figyelni, nálunk most csinálták de mit ne mondjak elég gáz. azt tudni kell azért hogy ha inkjektálsz akkor a fúrt fal belső oldalán a vizesedés magasságáig le kell verni a vakolatot és az adott rendszerhez ajánlott vakolattal kell kezelni. falátvágásnál (ez a macerásabb koszosabb) viszon nincs kec-mec a lemez fizikailag ott van a nedvesség útjában tehát szerintem jobb és állítólag ez olcsóbb is. de rengeteg kosszal és bajlódással jár, pl falba lévő csövek vezetétek figyelése kerülgetése áthelyezése, vagy ideiglenes kikötése majd vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!