Kérdésem: minden szempontot figyelembe véve, (ár, minőség, üz. Ktsg, megbízhatóság) melyik a jobb választás? Köszönöm.
Figyelt kérdés
Eddig egy közel 40 éves Hévíz átfolyós gázbojler,
egyedül vagyok (napi fürdés, mosogatás stb.)Ingyen hozzájutok egy még fel nem szerelt Ariston 50 l-es villanybojlerhez, a felszerelés teljes ktsge 50-60 eFt., vagy új Hajdu 80 l-es a Márkaszervíztől, teljes szereléssel max.80 eFt.
2014. nov. 17. 20:40
1/4 anonim válasza:
Az a legjobb, ha marad a gázbojler. Minden elektromos melegítés iszonyú drága.
2/4 anonim válasza:
Tehát mindenképp kiadnál min. 50-60-at. Akkor vegyél egy új átfolyósat a régi helyére 40-50 ezerért mert annál gazdaságosabb nincs. Az ingyen készüléket ha teheted hozd el majd esetleg egy későbbi időpontban mikor már mindenki elfelejtkezett róla el adod. Rögtön eladni bunkóság.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyetértek a válaszokkal,de: 1./ víznyomásprobléma(eltömődött vízcsövek a falban) 2./nem tudom,h kéménybélelés nélkül megúszom-e az új gázbojler felszerelését; mindezek megoldására pedig sajnos jelenleg nincs anyagi lehetőségem. A cserére eddig kivitelezőt sem sikerült találnom.
2014. nov. 18. 13:52
4/4 anonim válasza:
Tudom hogy szabály az szabály de a mai átfolyósok modernek ha bármi gáz visszaszivárog le kapcsol. Egyébként szüleimnél át van bökve a plafon és csővel ki van állva tetőn kívülre már vagy 40 éve. Annyi hogy a cső azon részét ami a plafonba megy szigetelni kell valamivel hogy a hő ne okozzon gondot. Olyan szerelőt keress aki név nélkül be köti és nem variál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!