Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Értelmezné ezt nekem valaki?

Értelmezné ezt nekem valaki?

Figyelt kérdés

Nyílászáró cserére szeretnék beadni pályázatot és egy ilyen mondattal találkoztam: A pályázattal elnyerhető támogatás intenzitása legfeljebb az elfogadott elszámolható költség 40 %-a lehet,

azzal a kitétellel, hogy a pályázatonként (lakásonként) adható támogatás nyílászárócsere esetén bruttó

450 000 forint, míg a lakások nyári hővédelmének javítását célzó, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek

beépítésével kombinált nyílászárók cseréje esetében legfeljebb bruttó 520 000 forint lehet.

Elmagyarázná ezt nekem valaki érthetően?

2014. nov. 2. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a támogatás a felújítási összeg max. 40%-a, de egy lakás esetében ez a támogatás az új nyílásszáró típusától függően max. 450 ezer / 520 ezer forintot tehet ki.
2014. nov. 2. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Tehát max 450/520 ezret kaphatok vagy ennek a 40%?

Bocs ha hülyeséget kérdek.

2014. nov. 3. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
40%, de típustól függően max. 450 ezer / 520 ezer forint
2014. nov. 3. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :)
2014. nov. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!