Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ti hol-honnan és milyen...

Ti hol-honnan és milyen hangszigetelést vettetek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok hasznos dolgot olvastam itt a gyakorikérdésekben a hangszigetelésekről.

De szeretném tudni az igazi tapasztalatokat.Mert ügye a legtöbbje csak informálódott róla (okoskodott) és aligha írt valaki arról,hogy ő neki van ilyenje vagy olyanja és ez meg az a tapasztalata.

Szóval aki csinált már hangszigetelést az írja meg,hogy mifélét szerzett be,mennyire vált be az a hangszigetelés.Valamint,hogy honnan rendelte vagy szerezte be.

Ha tudjátok vagy emlékeztek rá léci azt is írjátok meg,hogy mennyibe került,és kb. mennyibe kerülne egy kis szoba vagy egy 44m2-es szoba hangszigetelése.

Tudom sok ez a kérés,de sajnos én is és a családtagjaim is tapasztalatlanok, és sok hibákat követünk el az ígéretes reklámok és olcsó árak hallatán.

---Most vettem egy panel lakást és szörnyen hangzavaros.Cipőkopogás,gyereksírás,tv,zene,kiabálás,beszéd mind hallatszik + kinti zajok.

Szóval fal,padló, plafon és ablak szigetelés kellene. :( talán a kinti zaj nem fontos,mert nem az utcához közeli. NAGYON-nagyon köszönöm annak aki ír! :p

2014. okt. 21. 23:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!