Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerülne kb kifesteni...

Mennyibe kerülne kb kifesteni a szobámat?

Figyelt kérdés
A szoba kb 255 cm magas, 360 cm hosszú és 290 cm széles (körülbelül). Két színre gondoltam, világos lila és zöld párosításra. Két ecset, festék és a legalapabb használati eszközökkel mennyibe kerülne kb? Plussz szerintetek meglenne egy hétvége alatt? Most duluxe festék van fent, azt lekell kaparni mert nem lehet rá festeni mert ledobja.
2014. szept. 30. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy 5-6 ezer.

Kell két vödör jó festék, széles ecset a falhoz, henger a plafonhoz (én megvenném, könnyebb dolgozni vele!), és picike ecset az ablak körüli részekhez.

Kellene védőfólia - párszáz forintért kapsz 4 négyzetméternyit, amivel a szőnyeget és a bútorokat tudod védeni.

Egy nap elmegy a festék lekaparására, és a másik a festésre, és visszapakolásra.

2014. szept. 30. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek nagy repedések a falon és nem is jön le sehol a vakolat akkor 1 hétvége alatt meg lehet csinálni.

Bár most nehezen szárad ha nincs jó idő és ráadásul 2 szín lesz meg plusz a fehér és mindegyiknek külön meg kell várni a száradását.

Az anyagköltség 15.000ft alatt lenne de ebben akkor a fólia is benne van meg minden apróság ami kellhet.

Az eszközök ára ami kel hozzá abból a legalapvetőbb dolog is 5-6.000ft.

Amúgy én 23.000ft-os munkadíjjal ki tudom festeni :D

2014. okt. 1. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első akkora baromságokat ír...

5-6 ezerből semmit se kapsz. Egy vödör festék 3.500ft és ez csak fehér. A színesből a legkisebb kiszerelés is úgy 2.500ft . Ha színezőt veszel az pár száz forint. Fólia 6-800ft. Glettet is kell venni, szerszámokat. Simán meghaladja ez az 5-6 ezer forintot.

2014. okt. 1. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem egy ekkora szobát te is simán kifestesz magadnak, tök jó, ha te csinálod, utána sokkal jobban örülsz neki! én is most festettem ki otthon a szobám, és tök szép lett, meg olcsóbb is így. van a youtube-on az a csináld magados csóka, szobafestő attila, vannak olyan videók, amikben elmagyarázza, mit hogy kell csinálni, és teljesen amatőrként is neki lehet így állni: https://www.youtube.com/watch?v=f5KcBXGTBr4
2014. okt. 12. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!