Mennyibe kerülne kb kifesteni a szobámat?
Szerintem úgy 5-6 ezer.
Kell két vödör jó festék, széles ecset a falhoz, henger a plafonhoz (én megvenném, könnyebb dolgozni vele!), és picike ecset az ablak körüli részekhez.
Kellene védőfólia - párszáz forintért kapsz 4 négyzetméternyit, amivel a szőnyeget és a bútorokat tudod védeni.
Egy nap elmegy a festék lekaparására, és a másik a festésre, és visszapakolásra.
Ha nincsenek nagy repedések a falon és nem is jön le sehol a vakolat akkor 1 hétvége alatt meg lehet csinálni.
Bár most nehezen szárad ha nincs jó idő és ráadásul 2 szín lesz meg plusz a fehér és mindegyiknek külön meg kell várni a száradását.
Az anyagköltség 15.000ft alatt lenne de ebben akkor a fólia is benne van meg minden apróság ami kellhet.
Az eszközök ára ami kel hozzá abból a legalapvetőbb dolog is 5-6.000ft.
Amúgy én 23.000ft-os munkadíjjal ki tudom festeni :D
Az első akkora baromságokat ír...
5-6 ezerből semmit se kapsz. Egy vödör festék 3.500ft és ez csak fehér. A színesből a legkisebb kiszerelés is úgy 2.500ft . Ha színezőt veszel az pár száz forint. Fólia 6-800ft. Glettet is kell venni, szerszámokat. Simán meghaladja ez az 5-6 ezer forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!