Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Tudnátok tippet adni leválaszt...

Tudnátok tippet adni leválasztáshoz?

Figyelt kérdés

Van egy 28nm-es lakásunk, ketten élünk benne.

Le lehetne választani, nem szívesen költözünk el a szép hely, és az alacsony rezsi miatt.

Belmagasság:

kb. 4m

Elválasztandó felület:

oldalra: kb. 4m, előre kb. 2m

Mivel javasolnátok?

Nem muszáj, hogy a leválasztás elérje a belmagasságot!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 22. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én "fekvő"galériát csinálnék.Ha lenn lenne 210-220 a belmagasság,fönn lehet 170 körül.Az már nem nyomasztó.elég levegős.Azt használnám hálónak.Vagy milyen leválasztásra gondolsz?
2014. szept. 22. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, hogy legyen egy félszoba
2014. szept. 22. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Valami OSB lapról halottam, de nem nagyon tudom miaz, és hogy hogyan lehet vele választani...
2014. szept. 22. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Jobb egyszer látni, mint százszor hallani.

Rajzolj egy primitív képet és minden világos lesz.

2014. szept. 22. 21:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, holnap rajzolok,. és elküldöm privibe.

Mert nekem is fontos a leválasztás, de most rengeteg dolgom van. :)

2014. szept. 22. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy 28 négyzetméteres lakásból még mit szeretnél leválasztgatni?

Az összes szobában olyan érzésed lesz, mintha egy kút fenekén lennél, a kis alapterület és a hatalmas belmagasság miatt. Én is azt ajánlanám, hogy galériáztassatok. A lakás kicsi, de magas, ésszerű lenne, hogy nem az alapterületét daraboljátok tovább, hanem függőleges irányban "terjeszkedtek". Egy galéria, ha jól meg van csinálva, nagyon hangulatossá teheti a lakást, és sokkal praktikusabb, mint kis "lyukakat" létrehozni válaszfalakkal.

2014. szept. 22. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon muszáj leválasztani a félszobát akkor célszerű lenne a már korábban javasolt galériával kombinálni.
2014. szept. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!