A Polifarba Platinum egyrétegű beltéri falfestékből valóban elegendő egyetlen réteget felvinni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 20:04
1/4 anonim válasza:
Igen, ha csak max.annyira higítod, ami rá van írva. Nekünk a nagyon vad színeket is befogta elsőre a teljesen más szín.
3/4 anonim válasza:
Én nem mondanám, hogy vastagon kentük. Viszont nem elég annyira,amennyi rá van írva, csak kB. A 3/4 részére. ( falfelület) Első voltam am.
4/4 anonim válasza:
nekem a platinum teljesen befogta az előző lakó ronda sötétpiros falát, pedig sokkal világosabb bézs színnel festettem (komló). egy rétegben, így egy nap alatt végeztünk is, imádtam dolgozni vele, csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!