Glettelt felület nem bír megszáradni/kifehéredni. Miért?
Figyelt kérdés
Elég mély lyukat tömtem be széria glettel (gipsz).
Már második napja hogy ugyanolyan szürke a szine. ha így rátapétázok az gáz lesz ugye?
pedig 2 rétegben gletteltem. az első réteg megszáradt (bár lehet még nem teljesen) és úgy vittem fel rá még1 réteget.
nincs valami nagy meleg odakint meg az eső is esik. lehet ezért is szárad lassan?
2014. szept. 1. 19:42
1/15 anonim válasza:
mert szürke glettet használtál nem fehéret. Megvan az ár száradva csak szürke marad
2/15 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D:D
szerintem fehéret vettem már nem emlékszem :S papírt is kidobtam. valahogyan le tudom ellenőrizni h megszáradt-e ?
kemény a felülete de ha csiszolópapírral nekiugrok még nem porzik
2014. szept. 1. 19:54
3/15 anonim válasza:
Több idő kell a kiszáradáshoz,fehér lesz az
4/15 A kérdező kommentje:
hajszárítóval nekiugrok a szomszédok nézni fognak ? :D
2014. szept. 1. 19:57
5/15 anonim válasza:
Csinálj huzatot! Nappal le glettelted annak másnapra +kell száradnia! Tuti!Rigips Rimanó-fehér!
6/15 anonim válasza:
ha szürke glettet használtál az nem lesz fehér csak világos szürke. Milyen színű volt a zacskója? kék vagy zöld?
7/15 A kérdező kommentje:
zöld volt
mit ronthattam el? 1cm mély volt amit gletteltem. elvileg működnie kellene
2014. szept. 1. 20:03
8/15 anonim válasza:
elrontani nem lehet max a felület minőségét holnap reggelre tuti kiszárad
9/15 A kérdező kommentje:
olyan létezhet h felülről nedvességet kap és azárt nem bir megkeményedni rendesen?
2014. szept. 1. 20:17
10/15 anonim válasza:
igazából le is írtad mi a baja... az hogy 1cm vastag a glett nem ilyen vastagságra való. így több idő lesz míg kiszárad. SIma gipszet kellet volna használni a lyuk betöméséhez és azt glettelni. de nincs nagy gond holnap reggelre így is kiszárad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!