Épített konyha"bútor": téglafalak tetejére raknám a pultot, kell-e közé bármi?
Figyelt kérdés
Tehát: nem lesz hagyományos bútor, hanem bontott téglából lennének a mini-falak, amolyan bútorlap helyettesítő. Na most ahhoz, hogy a pultot rárakjam, kell bármilyen ragasztóanyag, vagy keresztbe lécek, ilyesmi?2014. aug. 28. 09:35
1/3 anonim válasza:
Mielőtt bármit készíttetsz, nézd meg saját szemeddel az ilyen konyhát, mert az a tapasztalatom, hogy az újságokban lévő PR-es fotók tényleg szépek, jól néznek ki, de bármerre is jártam, és közvetlen közelről láttam ilyet-gusztustalan. Nem szép élőben. Még vidéki, mediterrán típusú házban sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát engem a préselt bútorlapnak csúfolt, házgyári konyhabútortól ráz ki a hideg... Undorító, pillanatok alatt elázik, leválik, korhad, és ezért gondoltam egy épített konyhára. Mert sajna a rendes fából készült konyhabútor legalább 4-500 ezer forint egy 10 m2-es konyhába is, és arra most nekünk nem telik.
Mire mondod, hogy csúnya? Egy dolog aggaszt csak, hogy a zsír és egyéb szennyeződések mennyire tisztíthatók róla.
2014. aug. 28. 14:37
3/3 anonim válasza:
Az egész csúnya úgy ahogy van, és nem lehet normálisan tisztán se tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!