Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Műanyag ajtó levétele hogyan?

Műanyag ajtó levétele hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy kétszárnyú Salamander ajtónk, amit szeretnénk levenni a tokról, de sehogy nem tudjuk. Hol és mit kéne lecsavarozni, hogy le tudjuk emelni?

Képek itt:

[link]

[link] (felső kupak nélkül)

[link]

2014. aug. 21. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint bármelyiket. Nyitott állapotban leemelni.
2014. aug. 21. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
csak nézd meg nincs e valahol csavar a zsanérban (ott ahol egymásba csúsznak)
2014. aug. 21. 12:55
 3/10 A kérdező kommentje:

De hárman nem tudtuk leemelni, meg se moccant az a baj!

Belülről szinte ugyan ilyen a zsanér ( [link] ), csak 2 csavar helyett 4 tartja, keresztbe van 1, de azokat is próbáltuk kicsavarni, de az ajtó nem jön le, hanem tokkal együtt emelkedik, ezért nem tudjuk, hogy lehet leszedni?!

2014. aug. 21. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Hasonló van nekünk is, a tokon levő zsanéron van nekünk 2-2 csavar azokat kellett kilazítani.

Illetve az ablakos szerint ugyanolyan állásban kell visszatenni ahogy levettük, mert lehet belőle gond. Ezt mondjuk nem értem, de így csináltuk.

2014. aug. 21. 13:35
 5/10 A kérdező kommentje:
A tokon lévő zsanéron nekünk is 2-2 csavar van, de azt nem lehet levenni, mivel az ajtóétól nem lehet hozzáférni, azzal a tokról lehet leszedni a zsanért teljesen. Más ötlet?
2014. aug. 21. 13:46
 6/10 supra01 ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy az ajtón lévő rész műanyag burkolatát lepattintod és lehet hogy ott vannak csavarok, amit ki kell csavarozni.
2014. aug. 21. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Na hazaértem, megnéztem. Rosszul emlékeztem, az ajtón levő zsanéron van a 2-2 csavar.
2014. aug. 21. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:

1. Tipp: 5-ös imbuszkulccsal csavard ki a rögzítő csavart alul a zsanérnál csapszegből, és akkor már le tudod emelni az ajtót.

2. tipp: Létezik olyan zsanér is, amiről csak 90 fokban kinyitva lehet leemelni az ajtót.

Szerintem.

2014. aug. 21. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
emeled az ajtót és miközben finoman emelve van, nyitod egészen ütközésig és vissza. talán van egy pont, ahol majd elemelkedik.
2014. aug. 23. 06:01
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

ezt a dugót ki lehet csavarni ott bent, mert van egy nimbusz feje és laos-csavarhúző feje is van

2014. aug. 23. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!