Rossz lett a kikevert szín, túl sötét. Hogy érdemes újrakezdeni a festést?
Apukám úgy volt vele, belenyomja az összes színezőpasztát aztán majd tájékoztat engem is...Mostantól egyedül csinálom.
Szóval, az első réteget kezdtük el, vannak egyéb felmerült problémák is, de azokat szerintem megoldom.
Érdemes-e elkezdeni lekaparni a rossz színt, vagy egyszerűen alapozzam le újra és fessek rá másikkal?
Aha, oké.
Utolsó, az a baj, hogy az egész vödörbe belekeverte. Veszek egy másik vödörrel, Tesco gazdadágos, kibírom. A másik probléma, hogy a hengerrel felvíve csak foltosan takar, nem úgy, mint a festős videókban, de nyilván ez nem is egyrétegű festék. Ha az ember tesz festéket a világosabb részekre is, akkor egész jó, ecsettel meg szépen fed, szóval szerintem első réteg ecset, utána arra már mehet hengerrel. Lehet, hogy nem ezt a festéket kellett volna venni, de szerintem ez áthidalható lesz, csak többet kell vele dolgozni kicsit.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!