Lehet így tetőszigetelést cserélni?
Abban igazad van, hogy a fújt szigetelés ottmarad, ahova fújják. De valahogy be kell jutni a helyszínre mert a kezében van a mókusnak a szórópisztoly.
Én kiszedettem a régebbi kőzetgyapot szigetelést a cseréptér felől. Azért kellett fújni, mert a párazáró fólia a tetőtér lambéria mennyezetének a tetején több helyen meg volt sérülve, és hiába volt rajta a kőzetgyapot hőszigetelés, nem ért semmit, átfújt a tetőtéren a szél.
Na, a fújt zárt cellás hab kifújása óta teljesen korrekt. Viszont nem olcsó mulatság!!!
"Az előző nem volt tákolmány csak eljárt felette az idő"
Már bocsi ,de ha lecsúszott a szigetelés ,akkor rosszul volt megcsinálva. Mert azt rögzíteni kellett volna,hogy ne tudjon összecsúszni! Mert annak a típusú hőszigetelő anyagnak nincs tartása,nem tudja megtartani a saját súlyát.
sajnos belülről le kell bontani a kartont egy korrekt megoldáshoz.
Lebontás után már sok féle megoldás i szóba jöhet, de bontás nélkül ez nem fog menni.
Az én tetőteremben menne, mert kívülről telibe van deszkázva az egész tető, tehát két "zsalu" közé be lehetne fújni cellulózt vagy habot. Neked kívül csak fólia van meg cserép, azt letolja a nyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!