Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Beton födém kivágása: milyen...

Beton födém kivágása: milyen eszközzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 55 cm átmérőjű lyukat kell eszközölnünk a konyha mennyezetbe. A profi betonvago cégek alsó hangon 50.000 forintért végeznék el ezt a munkát...

Tudtok olyan bérelhető gépről, amivel ez megoldható? Pontosnak es szabályosnak kell lennie a nyílásnak (fénycsatornahoz)

Köszönöm a segítséget!

2014. júl. 11. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
állványos koronafúrógépet kell bérelj bár lehet nem adják szakember nélkül.Nem egyszerű ezeket kezelni hogy ne tedd tönkre a fúrókoronát mert elég drágák
2014. júl. 11. 21:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Én teljes hozzá nem értő vagyok... Ez az ács szakmához tartozik? Mert acsok jönnek nemsokára hozzánk.
2014. júl. 11. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
hát nemigazán az ácsokhoz tartozik inkább épületgépészes kivitelezők szokták használni. Arra kell figyelni, hogy soha ne nagy erővel told előre a fúrót és állandó vízhűtése legyen a koronának és mindig úgy hogy kicsit fúr aztán visszább húzod had járjon "üresen" aztán megint előre
2014. júl. 11. 22:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem sikerül majd megoldani...
2014. júl. 11. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
ha sikerül bérelned akkor a youtube-on találsz videókat a használatáról
2014. júl. 11. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy ilyen gép a legszarabb minőségű is 1 milla körül van, sehol nem tudsz bérelni. 8 évig vasbeton fúrással-vágással foglalkoztam, hidd el tudom miről beszélek. Írok privát üzenetben egy telefonszámot, hívd fel, és érdeklődj mennyiért vállalja el a munkát. Egy telefont megér.
2014. júl. 12. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen , ez az a munka , ami háromszor annyiba fog kerülni ( a károkkal együtt ) , ha magad próbálod megcsinálni.

A födémet kivágni még veszélyes is , szakember kell hozzá mindenképpen.

2014. júl. 13. 16:00
 8/8 plajer tibor ***** válasza:

az 55 ezer reális ár egy ekkora fúrt lukért, feltételezve, hogy 20-22 cm vastag csak a vb. födém, ha vastagabb akkor már olcsó is. Nagyon pancsol !!!! ÁRAM IS KELL VAGY 25 amper

nagyon nézd meg mit fúrtok el .... pl gerenda vagy csó....

2014. júl. 15. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!