Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vályok fal vakolás?

Ati1997 kérdése:

Vályok fal vakolás?

Figyelt kérdés

Van egy 3.5 m hoszú,2.5m széles helység amit meg szeretnék csinálni egy kis konndinak!

vályokfal az egész nem régi építésű

Egy falat már levakoltam (cement homok víz mész keverékel)

És kicsit hullámos még húzam át egy sorral

Vagy van 4 (40kg) zsákos webber Kül és beltéri vakoló anyag és azzal azután áthúznám úgy jó??

2014. júl. 9. 21:52
 1/2 anonim válasza:

Először is vályog és nem vályok :) másrészt áthúzhatod persze, bár illik elsőre jól megcsinálni. Ha nem értesz hozzá csak plusz kiadást csinálsz magadnak, vagy legalábbis a vége 10cm vastag vakolat lesz.

Plusz még egy tipp: én azt mondom jobban jártál volna ha csinálsz gipszkartonból egy előtétfalat rá. Nézz utána hogy jössz ki, és hogy meg tudod e csinálni. Szerintem gyorsabb és egyszerűbb mint a vakolat. Veszel cseréplécet, kartont, csavart és mehet a játék. Ha fennvan csak az illesztéseket kell szépen eltüntetni és mehet rá a festék. Egyenes lesz (ha jól csinálod a lécezést), gyorsabb, tisztább és a vályog sem fullad be annyira.

2014. júl. 10. 08:59
 2/2 sZamu válasza:
A vályok is helyes.
2019. aug. 2. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!