Mit tehetek az ellen ha alattunk 2 hónapja vésnek,
fúrnak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi a költözz kertes házba és a bla bla dumákra. A lényeg, hogy most már 2 hónapja folyamatosan napi 8-10 órában falat vésnek, vezetéket cserélnek, csempét és falat bontanak, fúrnak, kalapálnak ... Szóval felújítanak, kicsit nagyban. Na ez egy panelben 1-2 napig is sok. A fiam 3 hónapos, szinte semmit nem alszik, ha sikerül is neki felriad. Állandóan lent sem lehetünk. Plusz arra sem hajlandóak hogy legalább déltől 3ig csináljanak valami mást. A közös képviselő nem itt lakik, felhívtam de közölte velem én csak albérlő vagyok, viseljem el. Házirend nem lóg kint ...
Általában felújítási munkákat és zeneoktatást, gyakorlást munkaidőben lehet végezni, hangos háztartási gépeket pedig este 8-9-ig lehet használni, de van, ahol hétköznap ebédidőben le kell állni a hangos felújítási munkákkal.
Te nem sokat tehetsz, csak a tulajdonos léphet, nap közben egy pár óra szünetet el lehet érni. De mi folyik abban a lakásban? Felújítást pár hónap alatt be lehet fejezni? Vagy valami barkácsüzemet rendeztek be? AKkor viszont feljelentés.
2014. jún. 27. 13:07
2/4 anonim válasza:
Fura, mert a panellt nem nagyon szokták vésni, megvannak a vezetékek csatornái a falban egész jól. A csempét meg fel lehet szedni 2 nap alatt géppel, utána csendnek kéne lenni, max a festők kopognak majd a létráikkal egy hétig. Van aki kiszed 1-2 válaszfalat, de az sem tart több ideig 2 napnál. A bekábelezés, festés, burkolás (a flexezésen kívűl) nem jár elviselhetetlen zajjal. A laminált padló vagy más parketta lerakása sem ennyire folyamatos. Talán a tulaj túl sokat variál, bontat és újrarakat, és mellette rosszul szervez.
2014. jún. 27. 13:45
3/4 anonim válasza:
Nem sokat tudsz tenni,mert ezt a munkát is el kell végezni .A régi csövezések sem mindenhol jók,és már nem is oda kell a konnektor ahol éppen volt .A vizet fűtést meg egyértelműen cserélni kell .A megrendelő is szeretne ezen mennél előbb túl lenni már.
2014. jún. 27. 18:16
4/4 plajer tibor válasza:
KÉSZÍTS HANGFELVÉTELT IDŐPONT RÖGZÍTÉSSEL. ÖNKORMÁNYZATHOZ LEHET BEJELENTENI A KÖRNYEZETVÉDELMHEZ ÉS AZ ÁNTSZ-hez. A zajjal kapcsolatos mérések stb /zajszint nem korlátlan/ ide tartoznak. Meg lehet próbálni még az ÉPÍTÉSFELÜGYELETET /nem a helyi önkormányzat hanem a KORMÁNYHIVATAL-nál./ Végső soron a rendőrséget is ki lehet hívni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!