Mi a véleményetek erről a fajta franciaágyról?
Természetesen rugós, vagy erősített rugósra gondolok (mert annak hosszú az élettartama.
Szobámat újítanám fel, "fiatal" vagyok, lassan munkakezdő (jövőre.)
Szépnek szép, meg lehet hogy kényelmes is.
Más szempontokat nézve, én jobban szeretem az olyan típusú ágyakat, ami lábon áll. Költözéskor az ilyet jobb szállítani (könnyebb),a matracot át tudod forgatni - így az élettartama is megnő, és könnyen ki lehet takarítani alatta.
Az előnye amit kinéztél, az hogy van ágyneműtartója, így van bőven hely ahová pakolhatsz.
Lábas volt eddig nekem, az a gondom vele, hogy előbb utóbb vagy a lába romlik el, vagy oldalt törik el.
2 90*210-es ilyen ágyam volt, és egyiknek a lába másiknak az oldalánál tört el. Ezért se szeretnék lábast, így nem is keresgéltem az ágyrácsos verziók között.
Ez is szétszedhető könnyen 3 darabba (úgy is szállítják), és így még könnyen költöztethető is.
Ha tudod kérdezd meg az elemek súlyát, bár erős költöztetőknél ez nem okoz gondot :)
Nekünk könnyű, fémvázas keret van, az ágyrácsokat hamar lecseréltük és helyette erős bútorlapokat tettünk bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!