Kb mennyibe kerül egy 55 nm es lakás kifestése? (csak a munkadíj)
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 10:15
1/9 anonim válasza:
Nekünk épp a múlt héten adott árajánlatot egy festő, 600ft/nm2. A négyzetméter természetesen nem a lakás méretére vonatkozik, hanem a festendő falfelület méretére
2/9 anonim válasza:
Micsoda problémák!Évek óta én festem a lakást.Nem nagy ügy.
3/9 anonim válasza:
Amit az 1-es ír, azt számolják felénk is. Első sor festésre, ami második sort már ráfest, ráhúz, azt valamivel olcsóbban megszámolja. Mert egy sor festés szinte sohasem elég ahhoz, hogy valóban szép is legyen!
4/9 kovpet válasza:
600 forint per négyzetnanométer? Jól megkéri a mester az árát...
5/9 anonim válasza:
Például itt vannak árak (anyagköltség nélkül). Ha nem kell előkészítés, akkor kisebb felületi hibák javításával 1 rétegben (tisztasági festés) 300 Ft/m², 2 rétegben 470 Ft/m², 3 rétegben 590 Ft/m².
6/9 anonim válasza:
600 Ft /m nagyon sok! még anyagárral számolva is! brrr
7/9 anonim válasza:
Hozzánk most jön egy majd...és 50e forintot kér az egészért, úgyhogy ez egy 20 éves társasház és sosem volt igazán leglettelve, mert tapéta volt fent. Jó szakember.
8/9 anonim válasza:
jaa és a lakás is majdnem akkora, mint a tiéd, Kedves Kérdező!
9/9 anonim válasza:
hát én ajánlanék egy jó szakembert,aki olcsón dolgozik,de csak Budapesten,vagy közvetlen környékén!
ingyen felméri a dolgokat,ezért érdemes megmutatni neki és megbeszélni a munkadíjat is,nálunk mindig ő dolgozik:06703274448
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!