Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 2 darab leesett csempét...

2 darab leesett csempét mennyiért raknak vissza Budapesten?

Figyelt kérdés
Leesett a ház faláról 2 db. kb. 25*15-ös márványlap. Nem szeretnék sokat költeni rá, hogy visszakerüljenek.

2014. máj. 27. 07:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy felújítással foglalkozom, tehát nem az a munkám. Viszont van két házam és egy lakásom, amiket saját magam újítottam fel és egy barátomét is már megcsináltam. Így az anyagárakat ismerem, de a munkadíjakat nem. A munkadíj nagyon változó, ezért szerettem volna itt normális válaszokat kapni. Elég ezekre a válaszokra nézni: volt, aki 3000-ret írt, de volt olyan pofátlan, barom, aki 20000-ért vállalta volna. Az a baj nagyon sok kommentelővel, hogy mindig negatívan állnak hozzá és szeretnek olyan dolgokat kiolvasni mások írásaiból, amik nincsenek is benne, csak hogy rosszakat írhassanak, amivel másokat lehúzhatnak. Szóval az utolsó két kommmentelőnek nem köszönöm meg. Jobb lett volna, ha meg sem szólalnak.
2014. máj. 29. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!