Van itt olyan akinek a konyhája nem a házban van? Pl ház melletti közvetlen melléképület.
Jelenleg a konyha nálunk úgy van (lesz) megoldva, hogy a bejárati ajtó mellett van közvetlenül egy kis épületnek a bejárata és az lenne a konyha.
A házban szükség van minden szobára és így egy konyha komolyabb átalakítás nélkül oda nem fér be.
Ennek talán az egyetlen előnye, hogy nem lenne kaja szag a szobákban odabent és így viszonylag tágas, ebédlős konyha lenne. Viszont nem tudom, hogy ez mennyire szokás ( itt inkább szükség). Ti mit gondoltok erről?
(Egybe építeni a kettőt sajnos túl drága lenne, és a szellőzés így nem lenne megoldott, annak kialakítása még több idővel és pénzzel járna)
Mélyszegénységben élő paraszti nagyszüleimnél volt ez így. Akkoriban normális volt, az általad is említett okokból: a házban volt 2-3 szoba, arra min 5. gyerek meg a szülők nagyszülők, a konyha kellett, hogy költözzön.
Manapság siralmasan bénának tartom az ilyesmit. Ez tipikusan az, amire azt mondom, inkább megéri költeni, de a különálló konyháról az ilyen mélyszegénységben tengődő foltos melegítőnaciban nyomuló falusiak jutnak eszembe.
Köszönöm a válaszokat.
Amit a 2. említett, hogy mélyszegénység, putri stb.... nekem is ez jut eszembe róla, hiába a többi része nem olyan.
Így tovább gondolkozok az ötleteken, hogy viszonylag kevésből, hogyan lehetne megoldani.
1. Én sem úgy gondoltam. Nem néz ki a mostani állapot sem annak, de valahogy nekem ez nem szimpatikus, nagyon nem, ezért jut róla eszembe ez a szó is.
Nem lenne ilyen, meg nem is érdekelne, ha lenne annyi pénzem, hogy nem csak ezt megoldom, hanem az egész házat ledózerolom a francba. Ez akkor is igénytelenül hat, ha az egész ház belülről rendesen meg van csinálva.
Nem megbántani akartam ezzel senkit sem, és amúgy is a saját környezetemről van szó, arról nyilatkoztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!