A sarkok-élek mentén hogyan csináljam, hogy ne repedjen be a fal?
Panel, ki lett szedve a beépített szekrény, és mögötte ott virít a kopasz beton. Teljesen kopasz, semmi festék nincs rajta, a sarkokban látszanak az egymástól fél-1-másfél centis betonillesztési hézagok, meg a panelek hegesztett összekötőinek a levakolási helyei. Szóval ezeket kellene úgy megcsinálnom, hogy szép legyen, és diszperzittel lefestem a végén. Gondolom a réseket be kell dolgozni valamivel, aztán az egészet is egy sima alappal, mert eléggé porlós, rücskös a fal, nem lehet csak erre egyből festeni. Tapétázni nem akarok. Olvastam valami rácsos szalagról, meg üvegszövet hálóról, hogy azt kellene oda ráglettelni, de most melyiket vegyem? Azt a rcsosat, vagy a sima felületűt? Mi a kettő közötti eltérés felhasználásilag? A réseket malterral, vagy zsákos betonnal, vagy a megmaradt flexibilis csemperagasztóval is kitömhetem? )másra már úgyse használnám, kidobni meg sajnálnám) Ezzel nem lehetne a lyukakat mondjuk feltölteni simára, vagy a porlós oldalt ezzel megerősíteni?
Minden választ köszönök!
Amit találtál azt a szalagot(üvegszálas) gipszkartonozáshoz használják! A másik (rácsos szalagról)az homlokzat szigetelésére (dryvit )
Nos:a megmaradt csempe ragasztó +teszi,majd száradáskor zsugorodik, és kiegyenlitheted Mester akril festhető sziloplaszttal! A beton a pólusokat le lehet glettelni Rigips-el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!