Társasázban a lakásom bejárati ajtajára szabad e rajzolni, vagy van valami törvény rá? Szólhatnak érte?
Illetve bocsánat. A lépcsőház ajtajára vagy a lakásodéra? Csak mert én a lépcsőházat írtam. A saját lakásoddal azt csinálsz, amit szeretnél egy bizonyos szintig, szóval arra igen, minden engedély, büntetés, szólás nélkül rajzolhatsz.
~1
belülről a lakásod oldaláról azt csinálsz az ajtóval, amit akarsz
a lépcsőház felé viszont már más a helyzet, mert az összképnek meg kell maradnia, ez benne szokott lenni a ház alapító okiratában vagy az szmsz-ben
tehát igen, szólhatnak érte és helyreállítási kötelezettséget rendelhetnek el
Időpont ma 12:24
Milyen "összképnek" kell maradnia? Manapság, ahány ajtó, annyiféle megoldás. Nagy a választék az ajtókban.
Ha én éppen lilára akarom festeni az ajtómat, abba beleszólása senkinek sincs.
Mi van az ünnepi dekorációkkal? Szinte mindenki másként díszít nagyobb ünnepeken. Van, aki karácsonykor kivilágítja a bejáratiját.
az ajtó a te lakásod része, ha akarod, akkor csillámfaszlámát is festhetsz rá :)
nálunk pl. mindenkinek ezüstszínű az ajtó számozása, én a miénket lefestettem narancssárgára :) senki nem szólt be, lévén hogy semmi közük hozzá.
ugyanígy ha kicserélteted az eredeti ajtót, akkor is max a kosz és a zaj miatt pampoghatnak ha nem megfelelő időpontban végzik a munkálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!