Psignature kérdése:
Konvektorokatt le akarom cserélni kombi cirkós (turbós) radiátoros fütésre milyen engedélyek kellenek hozzá? (Tigáz. Stb)
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 12:24
1/8 anonim válasza:
Menj el a helyi gázszolgáltatóhoz vagy egy helyi iparoshoz és ott megmondják.
Valószínűleg szükséges lesz gázterv, energia engedély, kéményseprő engedély és még ki tudja mi...
Ja és sok-sok pénz is kell mindehhez.
2/8 kovpet válasza:
Úgyis terveztetni kell (kötelezően), a tervező majd beszerzi az összes szükséges engedélyt.
3/8 anonim válasza:
1 es minek ide a kéményseprő,turbós a készülék .
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,akkor kb:500 - 600.E böl meg lehet a 5 helység,radiátorok,csövek,+ a kombi cirkó ++ engedélyek?
2014. febr. 27. 09:15
6/8 A kérdező kommentje:
És erről mi a véleményetek? : [link]
Ezt nem kell engedélyeztetni,tervet készíttetni...stb.... régi konvektor helyére lesz rakva,a szolgáltató felé készülék cserét kell csak bejelenteni.
2014. febr. 27. 20:24
7/8 lilluli0361 válasza:
Gázkonvektoros fűtési rendszert nem cserélünk cirkós rendszerre. Ha már megvan javíttatjuk, ha meghibásodik. És egymás mellett is működhet mindkettő, bár én még nem találkoztam vele. A csere egyébként kemény falbontással jár.
8/8 Titii68 válasza:
Gázterv kell, egyedül. A kéményt azt veszed a kazánnal mert speciális. Konvektor leszerel, szellőzője lejavít, fűtéscső elvezet, kéményt kivezet falon. Ennyi kb címszavakban. Nem vagyok benne biztos, hogy kijön 600e ft-ből, persze ha kicsi a lakás akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!