Segí_tenétek nekem erkélybeépítéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában?
Adott egy budapesti panel lakás, ahol már sajnos elég régiek és elhasználódtak a fa ablakok, ezek cseréjére azonban egyelőre nincs keret. Arra gondoltam, hogy mivel a kérdéses részen erkély fut végig, a hideg, a meleg, a por és egyéb ártalmak kiküszöbölése okán ennek külső részére !plusszban! több részes hőszigetelt redőnyt szereltetnék fel. A probléma csak az, hogy ez így önmagában nem elég, annak ellenére sem, hogy az erkély nem funkcionálna szobaként. A gond ugyanis, hogy a fém korlát sajnos több helyen is lyukacsos, mint ahogy az oldalfal is íves és nem ér fel teljesen a tetejéig. Láttam erre megoldásokat itt-ott, műanyag ablaknál is használt elemekkel, de az nagyon drága...
Van esetleg valami tippetek, tapasztalatotok, hogy az eredeti "váz" megtartásával, hogyan lehetne olcsón megoldani a problémát és ebben milyen szakember tudna segíteni nekem?!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!