Milyen szakembert hívjak a zuhanykabin cseréjéhez?
A kettőt együtt cseréltesd ki, többet nyersz vele.
Bemész egy Szaküzletbe, ahol csempe és szanitwer van, és kérsz az eladótól egy Ravak-os szakember elérhetőséget.Náluk van ilyen szolgáltatás de nem olcsó.Ezt tudnod kell.
4-es: Egy burkoló is lehet szakember aki mindenhez ért.
Kár hogy ide azok is írhatnak akik értenek ugyan valamihez, de nem viselik el azt, ha nem csak az ő javaslatuk az egyetlen létező megoldás.
7 Ha nincsenek rendben az idegeid, akkor ne próbáld más emberre vetíteni a te problémádat.
Egy mekkmester úgyanúgy elkéri az árat, mint egy szakember, csak míg a szaki tökéletesen tudja a dolgát, addig mekkmester barátunknak a szerencsére kell biznia magát:D
találkoztam én már olyan szakembernek nevezett egyénnel aki olyan buta volt, hogy az orrát sem tudta segítség nélkül kifújni. ja , és a cégéren kint virít a "Mester" felirat.
Ezt azért írtam le, hogy az még nem garancia semmire hogy valaki nagy szaki hírében áll. Sőt. Tapasztalataim szerint azok nyúlják le legjobban az embereket. Tisztelet a kivételnek. de visszakanyarodva az eredeti kérdéshez. Ma már szinte követelmény egy adott szakmán kívűl máshoz is érteni egy mesterembernek. legalábbis ami a rokonszakmákat illeti. ezért írtam, hogy egy burkolótól elvárható az ilyen munka.
Az idegeim pedig rendben vannak !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!