Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Van valakinek 130 X 70 cm...

Van valakinek 130 X 70 cm káddal kapcsolatban tapasztalata? Mennyire kényelmes?

Figyelt kérdés
Elég pici a fürdőnk,jelenleg zuhanyzónk van, de jobban szeretek kádban fürödni,de csak A 130 cm férne be.

2013. dec. 19. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom nincsen.

Ez ülőkád méret.

Ha van két fotelod, fordítsd egymással szembe és fészkeld bele magad, így nagyjából ki tudod próbálni a kényelmességét. A lényeg, hogy az ülőfelületük ne haladja meg a 100 cm-t, mert kb annyi lesz a kád belsejének alja.

2013. dec. 19. 18:11
 2/7 dirtboy ***** válasza:

dolgoztam fürdőszoba szalonban 150es kád volt a legkisebb készleten lévő így nem tudtam ki próbálni,volt azért aki vett ilyen pici kádat mint te akarsz.

nem hiszem hogy valami kényelmes de ha nem vagy 2 méteres és nem akarsz hosszasan fürdőzni meg elnyúlni a kádban akkor megfelelhet.

nem tudom milyen alakú a fürdőszoba meg hogy hogy van berendezve de esetleg elfordítva nem férne be egy 150x100as aszimmetrikus kád?

a 130hosszra menne a 100 és a maradék 30centit fel lehet rakni és lecsempézni.

csak kérdés hogy oldalra be férne e a 150hossz.

egy ilyen lényegesen jobb,kényelmesebb és igényesebb lenne.

zománcozott akrilkád 25-30 körül már kapni.

2013. dec. 19. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez valóban ülőkád, tehát alapvetően nem kényelmes. Akkor már inkább egy nagyobb zuhanyzót raknék be.
2013. dec. 20. 00:48
 4/7 A kérdező kommentje:
135X190 cm a fürdő, és a 135cm falon van az ajtó. Itt van minden:zuhanyzó, wc, mosdó, és még a vízmelegítő is.Ezért gondoltam a 130-as kádra, mellé férne a wc meg a mosdó is.
2013. dec. 20. 10:41
 5/7 Dreigang válasza:
100%

Ha a kád a kézi mosás/gyerekfürdetés miatt fontos, akkor érdemes vele próbálkozni, bár vannak mély zuhanytálcák, amik ezeket a feladatokat is részben elláthatják.

Ekkora méretű kád kényelmes fürdésre alkalmatlan, ráadásul zuhanyozni is rendkívül kényelmetlen (pl. egy rendes 90x90 zuhanyhoz képest). Tapasztalatom ülőkád témában: horror, főleg mikor a mély része fölött még egy boyler is van:-)

2013. dec. 20. 14:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szóval szerintetek se éri meg.
2013. dec. 20. 14:53
 7/7 anonim válasza:

Nem éri meg. Ekkora kádban átlag méretű felnőtt ember csak kucoroghat. Hacsak nem vagytok valamennyien apró termetűek, akkor senkinek nem lesz kényelmes.

Meg fogod bánni, ha megcsinálod. Én már bánom az enyémet.

2014. febr. 5. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!