Infra érzékelős csap otthonra?
Mivel otthon nem vagy lusta a elzárni ezért szerintem nem nagyon éri meg. Egy plusz hiba forrás szerintem olyan nagyon nem is kényelmes, arról nem beszélve hogy akár a feledékenységet akár a kényelmet nézzük ezek a csapok nem olcsóak (amikről én tudok azok olyan 60K tól indulnak)
ennyi pénzből szerintem befizetsz egy pár víz számlát.
Igazából mellette érvem nincs....
Ha van rá pénzed, vedd meg. De ha csak a wc-be akarod, oda sokkal jobb a nyomógombos-rugós pár másodpercig (kézmosás idejéig) folyó majd magától elzáródó csap. Kb 10-11 ezer Ft lehet. Engem az infrás kifejezetten idegesít, bár tényleg ez a legvízspórolósabb. Bekötésileg a lámpával kell egy kapcsolóra tenni, és azt hiszem áramszünetkor is elzárva van. Így nincs állandó áram alatt, csak amikor szükség van rá.
De nekem ennyi pénzem nincs, így marad a meglökős rugós verzió. Az is fényévekkel jobb mint átjárkálni a fürdőszobába, végigtaperolva közben a villanykapcsolót, kilincseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!