Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szerintetek az mennyire nézne...

Vivike02 kérdése:

Szerintetek az mennyire nézne ki jól ha a szobám falának kicsit több mint a fele világoskék lenne majd színátmenetesen sötétedne és a plafon is sötét kék lenne? A plafonon pedig kis világítós csillagok lennének?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy jó festő simán megoldja.
2013. nov. 16. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:
A világos lábazat, oldalfal majd sötét mennyezet természetellenes, zavaró jelenség. Fordítva működne, de a kék elég cigány szín.
2013. nov. 16. 23:51
 13/16 anonim ***** válasza:
A csillagok a sötétben foszforeszkálnak érdemlegesen. Akkor akár fehérre is ragaszthatod. Nappal úgysincsenek csillagok. :P
2013. nov. 16. 23:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is annyit tudok neked mondani, hogy a kék nagyon hideg szín. És nem utolsó sorban valamelyest pezsdít is. Én magamnak biztos nem tennék kéket, de ha az a kedvenced, úgyis te fogsz benne élni, én nem szólok bele.

Viszont ha megmarad a kéknél, próbáld meg azt, hogy a mennyezet felé világosodjon. A már említett indokok miatt. És mivel szűk a szobád, jó belmagassággal, a vízszintes rétegződés (sötétből világos), így optikailag a falaid nagyobbnak fognak tűnni.

Kis extra: A mennyezettől kn. 50 cm-re, 1 méterre tehetsz valami kékes árnyalatú bordűr csíkot, ami felett fehér, alatta pedig a kék árnyalataiban játszik a falad. Ez a szobát még világosabbá teszi, mert hidd el, sokat számít az a plusz fél- egy méter a mennyezet alatt. Ha egymáshoz illő színeket- bordűrt választasz, az szépen tud kinézni.

Próbálj meg eljátszani ilyen kis apró praktikákkal, mielőtt döntesz. :)

2013. nov. 18. 10:23
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, átgondoltam és esetleg inkább fordítva lenne felül pedig felhők :)

Ehhez mit szóltok?

De ez is csak tavasszal kerülne megvalósításra :)

2014. jan. 5. 14:32
 16/16 Veró2003 válasza:
Szerintem a plafon legyen fehér arra ragassz kék csillagokat az oldala pedig úgy néz ki jól ahogy akartad.:)
2015. febr. 9. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!