Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen legyen a hálószobám?

Milyen legyen a hálószobám?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, most lesz először saját hálószobám és amíg nem költözök el, addig az lesz a végleges. Ezért szeretném ha olyanra csinálnák, ami még évek múlva is tetszeni fog..Tudnátok tippeket adni? :) Falak színe, bútorok, ágy, függöny és ágynemű színe...Nem igazán van ötletem, lányos szobát szeretnék de olyat ami még 20-21 évesen is tetszeni fog és olcsó...(Mert nem nagyon telik drága dolgokra)...

2013. okt. 26. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
de most komolyan, senkinek fogalma nincs mit szeretsz, milyen szineket, formakat, megis milyen 'tanacsokat' varsz...? arrol nem is beszelve, h. 4-5 ev alatt 180 fokot is fordulhat az izlesed.
2013. okt. 26. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

az én hálószobám ilyen volt amikor 18 voltam, imádtam:

derékmagasságban ezüst-fekete virágos bordűr, fölötte halvány levendula, alatta forralt bor, a plafon fehér. és ahol az ágyam volt fölötte a falon ilyen tapasztós virágminta ( ezüst) hogy szerettem :))))

2013. okt. 26. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:

válassz semlegesebb színeket, ne az épp aktuális kedvencet, mert később még kiábrándulhatsz belőle.

ha pl most imádod a kéket, akkor nem kell emiatt kékre festeni a szobát, elég a függönyt, díszpárnákat, néhány kiegészítőt ilyen színben megvenned, és ha később megunod, akkor könnyen cserélhető.

szóval azt javaslom, hogy az alapdarabok (ágy, szekrény, fal) legyen időtálló stílusú, a kisebb dolgok, dísztárgyak pedig tükrözzék az egyéniségedet.

nézz körül az IKEA oldalán, sok inspirációt kaphatsz, és árban sem olyan vészesek a cuccok.

2013. okt. 26. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 2. és a 3.válaszolónak hasznos tanácsokat kaptam! :)

2. - Biztos nagyon szép lehetett, én is imádom a virágokat egyébként! :)

2013. okt. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!