Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » A csempét beáztassam vízbe...

A csempét beáztassam vízbe ragasztás előtt?

Figyelt kérdés

Panelfalra, sima betonra lesz feltéve, a fal mélyalapozóval lekenve. Sakret Fke+, flexis ragasztóval lesz feltéve a sima 15-ös fehér csempe. Arra az egyr nem találok sehol utalást, hogy a csempét beáztassam-e felrakás előtt vízbe, vagy ne? Ha megnedvesítem azonnal beissza a vizet, jobban mint a betonfal mélyalapozó előtt.

A sima cementhabarcsosnál tudom, hogy beáztatták, de ezekkel a ragasztókkal nem tudom mi van. Gondolom baj nem lehet belőle, ha ázik azért egy kicsit. Valakinek tapasztalat?

2013. okt. 22. 16:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, ugyan azt írtam, mint az előttem és utánam válaszoló. Én jól le lettem érte pontozva, míg ők 100%-ot kaptak... :S
2013. okt. 23. 17:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát, én megzöldkesztyűztem mindenkit.
2013. okt. 23. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Bocs, a "vékony rákenés"-ben a csempe részesül, a falat rendesen behúzod fogas glettvassal.
2013. okt. 24. 20:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a helyesbítést. Igen, erre rájöttem én is. :)
2013. okt. 24. 21:23
 15/16 anonim válasza:

A kérdésre a válasz attól is függ, hogy milyen módszerrel szeretnénk burkolni, vagyis mit használunk ragasztóként.

A konkrét választ itt is megtalálod:

[link]

2014. ápr. 21. 17:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egyébként áztattam, mélyalapozóztam, tökéletes lett, és ha el.asztam itt-ott, akkor le tudtam vakarni viszonylag könnyen. Szóval ártani nem árt, és megkönnyíti a dolgomat.

2014. ápr. 22. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!