Miért alacsony a víznyomás a WC-ben, hol keressem a hibát?
Egyelőre még nem újítom fel, de természetesen hamarosan az is sorra kerül. Az alábbi linken látható a WC (hátha segít). Eléggé alacsony a víznyomás, a kisdolog még csak csak lecsorog, de a " legkisebb nagydologgal" már abszolút nem tud megbirkózni, sőt még néhány lap wc papírral sem tud megküzdeni. Nem tudom hol keressem a hibát! Mi lehet a hiba?! Tartály, alkatrész, cső???? Ötletek, tippek?!!??
ilyen magasságból zubogni kellene a víznek lefelé
vedd le a tartály tetejét, nézd végig benn a mechanikát, hogy megfelelően működik-e ... aztán zárd el mellette a sarokszelepet, és pakold ki a belső részét, nézd meg mennyire vízkövesedett el, és takarítsd ki vízkőoldóval
mindig ilyen gyenge volt, vagy ez újabb szokása?
a csőben magában nem sok esély van hibára, de hátul ahol bemegy a wc-be ott már igen ... pl óvatosan húzd kicsit kijjebb, mert az is előfordulhat, hogy a cső vége szorosan rá van tolva a wc-csésze belső falára
"de én a helyetekben inkább kicserélném egy takarékos jó minőségű WC tartályra"
A képen egy Dömötör tartály van, nem a legszarabb minőség, és pont hogy takarékos, hiszen csak addig öblít, amíg húzod a kart!
Az öblítőcsövet szedném ki először, és megnézném mennyire van leszűkülve, aztán lehet ellenőrizni a WC csészét, hiszen azon is szokott lenni jócskán vízkő lerakódás, és ha a perem alatt, vagy az öblítőcsőnél leszűkül, akkor nem igazán fog öblíteni!
Nekem is ilyen problémám van!
Dömötör tartály ,beépítve a falba a cső.Panel lakás.
Úgy tűnik minden rendben van,kivéve a cső..Az lehet eldugulva.Vízkő oldót veszek, és remélem újra úgy csobog a víz mint a Niagara vízesés:).
Sajnos a csőbe nem tudok be nyúlni semmivel amivel le kaparhatnám a szennyeződést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!