Le lehet festeni úgy a biciklimet, hogy az eredeti festésre ráfújom az új festést?
Szeretném lefesteni a biciklimet. Muszáj lemaratni vagy lecsiszolni a fényezést?
Ha valaki csinált már ilyet kérem mondja el hogyan csináljam!
Az attól függ, hogy milyen a régi festés. Csiszolni mindenképp kell.
Itt csemegézhetsz, csak be kellett volna írni a google-ba
Hibátlan állapotú az eredeti festés, csak más színt szeretnék. Beírtam amúgy a google-be de nem találtam erre választ.
Ha nem csiszolom le csak simán ráfújom az ezüst festésre amit szeretnék az nem jó?
A legfinomabb csiszoló papírt használd,hisz csak azért kell ,hogy jobban tapadjon a festék,kevésbé folyik meg
A megcsiszolt részeket ,ronggyal töröld is át,pormentes legyen .Inkább 2 x vékonyan fújjál rá,mint egy x vastagon.
A megfolyást már nehéz korrigálni.Hagy megszáradni az első lefújást,aztán csak ott utána ahol szűkséges .
Szerintem ne festsd le ,mert sok vele a munka szét kell kapni a bicajt meg nagyon tiszta hely kell hozzá ,meg ügyelni kell rá ,hogy a festék ne follyon meg .
DE ahogy gondolod azt csináld ,szerintem csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!