Kedves Hozzáértők! Nem akarom kicseréltetni a konyhában a padlóburkolatot, hanem szeretném betömíteni a sérüléseket. Van-e olyan színezhető glettanyag, amivel eltömíthetem, s ami felmosáskor nem oldódik fel? Aki tud, legyen szíves, segítsen!
Látatlanba nehéz bármit tanácsolni,egy kép sokat segítene!
Esetleg a sérüléseket kifugázhatod.Abból rengeteg szín van,és vízálló.
miből van a padlóburkolat? járólap, linóleum, parketta, régi beton járólap........
színes fugázók vannak, és színes szilikon tömítők is.csempe, járólap szaküzletben, vagy festékboltban is tudnak ilyesmit mutatni.
Sima, barna, matt kerámia padlólap. A falicsempét csináltattam, s a kontár a régi falicsempét egy géppel verte le, s a lecsapódó csempedarabok több helyen fölsértették a padlóburkolatot.
Gondoltam én is a fugára, de attól tartok, hogy az a gyakori melegvizes, mosószeres felmosástól egy idő múlva megrepedezhet. Köszönöm szépen az ötleteket.
"a lecsapódó csempedarabok több helyen fölsértették a padlóburkolatot."Ha túl nagy a sérülés a lapon inkább cseréltesd ki(ha van maradék)
" a gyakori melegvizes, mosószeres felmosástól egy idő múlva megrepedezhet."Egy jó minőségű fuga ilyet nem "tesz",neves gyártót válasz,és tartsd be a csomagoláson lévő utasításokat!Lehetőleg ne barkácsáruházba vásárold.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!