Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Műanyag ablakon mire szolgálna...

Műanyag ablakon mire szolgálnak az alsó kereten lévő nyílások?

Figyelt kérdés
Műanyag ablakokat építtettem be, de most láttam, hogy az egyik ablaknál a beépítésnél elvakolták a keret alsó részén lévő szellőző nyílást. Ezek mi célt szolgálna pontosan ? A befolyó víz ellen védenek, azt vezetik el, vagy csak a becsukáskor a beszoruló levegő elvezetésére vannak ? A lezárásából adódhat-e bármilyen probléma ?
2013. júl. 11. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:

tesó nem látjuk a te cuccodat,így csak találgatni lehetne ,

-ott van nálad a mobilod,fényképezd le ezeket a bigyókat,és tedd ide a képet,

2013. júl. 11. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a gáztűzhely miatt kötelezővé tett ablak-szellőzőről lehet szó?
2013. júl. 11. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Esőzéskor befolyó vizet vezeti el. Ennek mindig a párkány fölé kell esnie. Túl nagy baj nem lehet belőle, de nem szerencsés lezárni.
2013. júl. 11. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lesz baj ha lezárod, de inkább hagyd meg azt a kis nyílást. befolyt vizet vezeti el és a csukoskor lévőlevegő többletet nyomja ott ki.
2013. júl. 12. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Tuti az esővizet vezeti el: az ablakosok ugyanis véletlenül bent hagyták beszerelés után és amikor volt egy nagy zuhé, rémülten hívtam őket, mi a gond mert ömlik be a szobába a víz. Mindjárt el is jött az egyik ablakos emberük, azonnal eltávolította ezt a kis bigyót és már nem is folyt be az eső.
2013. júl. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!