Mennyibe kerül egy félkész ház befejezése?
Sziasztok,
adott egy )új) félkész ház kb 180 netto négyzetméter szerkezetkész
a kérdés hogy mennyibe kerülnek a nyílászárók, vizes blokkok kialakítása, szerelvényezés, közművesítés, fűtés kiépítés, burkolatok, szaniterek, festés, vakolás, színezés, szigetelés
köszönöm, valamennyit már így is megtudtam, persze hozzávetőleges számokat nem. a kezdetleges igényszint azt jelentené, hogy a szükségesebb dolgok lennének a legfontosabbak, vakolás szigetelés stb, az összes többi szép lassan sorjában.
a közeli cél egy minimális élhetőség
Én is azt tudom csak mondani, hogy mikor szerkezetkész állapotban volt a házam kb. 1/3-ába volt az összköltségnek.
Az előző válaszoló részletesebben írta a számokat de, kb. hasonló összegek voltak nekem is .... úgy 10 éve.
köszönöm ismét az eddigi válaszokat
a házat még nem vettük meg
az osztrák határ mellet nézegetünk házakat, illetve munkákat, hogy aztán fent is lehessen tartani egy házat valamint legyen pénz élni
a szóban forgó ház 12m
én 8-ért szívesen elvinném, hogy ha szép lassan mindent meg tudnánk csinálni/csináltatni 5 m-ből
sok helyen hirdetik a házat és több oldalon írják, hogy a nyílászárók, vizes blokkok,szerelvényezés, közművesítés, fűtés kiépítés megtörtént
a keretünk 13m mindennel együtt készpénzben, hitel nélkül, ezért is kérdezősködök hogy kb mi mennyi, hogy mi hogy fér bele a keretbe, mert hitelt semmiféle képpen sem szeretnénk felvenni
köszönöm szépen mégegyszer a válaszokat
jön a számolgatás ide oda, meg még a ház kereslet, a piac viszont elég halott, vagy drága, vagy nagyon lerobbant, amolyan ördögi kör
üdv
van olyan oldal ahol az említett dolgokat leírták, hogy már megvannak, míg más oldalon mást írtak.
személyesen még nem tekintettük meg a házat, ezért még nem tudom pontosan hogy mi igaz az ingatlan hirdetésében
ezért is terjedt ki a kérdés minden dologra
Elég érdekes ha ilyen sokféleképpen hírdetik.
Egy biztos, sajna 13m-ból nemigen fogtok tudni ekkora házat megvenni és teljesen elkészíteni. 180 m2 nettó az olyan 20m körül lesz és akkor még majd, kerítés, udvar térkövezés, parkosítás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!