Felújítás, mondanátok pár tanácsot?
Egy 70nm-es, panel lakást szeretnék felújítani. Az a kérdésem, hogy nagyságrendileg mennyibe fog kerülni szerintetek, illetve, hogy mi az amit én is meg tudok csinálni. Az elektromos hálózatot fel kéne újítani, azt természetesen szakemberrel. A fürdőszobát, vécét teljesen kicserélni (új kád, wc...). Mindenhol újratapétázni, festeni, csempézni, járólapot és laminált parkettát lerakni. Ebből szerintem a tapétát és a járólapot meg tudnám csinálni.
Teljesen tapasztalatlan vagyok, adnátok pár tanácsot?
Ha teljesen tapasztalatlan vagy,az a tanácsom,hogy mindent bízz ,szakemberre!!-ha igényesen akarod megcsináltatni!
Még az egyszerűnek tűnő festést is el tudod szúrni,és szenvedni fogsz ,és bele unód magad!
Egy lakásfelújítás, nem gyerekjáték,csak a kényszer szakemberek számára! Én 25éve csinálom és ezt nekem el hiheted! Csak a beépítendő anyagok ára is több 100ezer lehet,kár volna tönkretenni,csak azért mert úgy gondoltad, te is megtudnád csinálni.
Nem rosszindulatból mondom ezt ,csak azért hogy megkíméljelek egy szörnyű csalódástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!